Image
Image

Pedagogik

Pedagogiskt arbete

Utveckling

På Bullerbyn har vi valt att arbeta i en åldersblandad grupp, då vi ser många fördelar i barnens utveckling med detta. Dock ger vi flera gånger per dag barnen tillfälle att utvecklas i mognads och åldersindelade grupper.

På förmiddagarna när vi undervisar i Myr- och Elefantgrupperna arbetar vi kontinuerligt med språk och matematik. Därtill lägger vi till andra ämnen som trafik, empatiträning, våga agera i grupp, naturvetenskap, teknik, demokrati mm.

Utflykter

Varannan vecka tar Elefantgruppen bussen till den härliga skogen i Hackefors. Där följer vi förändringarna i vår naturruta, bygger fina kojor, får små uppdrag då vi utnyttjar vad skogen har att erbjuda, äter den goda matsäcken som alltid smakar lite extra gott när vi är ute, mm.

Varje vecka har vi ett spännande naturvetenskapligt eller tekniskt experiment tillsammans med barnen.

Vi söker oss gärna utåt och så ofta det ges tillfälle går vi på teatrar, bio, musikunderhållningar, konsthall där vi skapar, biblioteket, naturcentrum, fenomenmagasinet mm.

Gymnastiksalen

Flera gånger per termin har vi förmånen att få hyra en gymnastiksal som vi går till med de olika grupperna.

Tom Tits

Vartannat år åker de äldsta barnen tåg till Tom Tits i Södertälje. Bara tågresan i sig är en upplevelse och Tom Tits är ett fantastiskt ställe att få upptäcka och utforska olika tekniker.

Vårutflykt varje år

På våren har vi alltid en uppskattad familjeutflykt till Kolmården eller Astrid Lindgrens värld.

Ansök till oss

För mer information kontakta Helena på info@bullis.se eller ring oss på telefon 013 – 31 35 62

Hitta hit

Lindesbergsgränd 11
582 53 Linköping

Image
bullis-logo.png